Informació General

· Entrega Dorsals:  el mateix dia de la cursa de 15:00h 16:00h.

· Sortida: el dia 17 de setembre a les 16:30h de la tarda sortirà el primer relleu.

· Places: A la prova si podran inscriure 50 equips, que formaran un total de 300 persones, ja que cada equip estarà format per 6 membres.

· Cronometratge: Cronometratge amb el XIP GROC.Si sou propietaris d’un heu de posar el número de xip groc (champion xip) l’hora de fer la inscripció, sinó deixeu el camp del formulari del xip en blanc.

· Activitats per la canalla durant tota la marató al costat del circuit.

· Zona de Vermout Electrònic amb degustacions gratuites de Vermut Miró a la plaça President Companys a partir 18:00h

· Dinar: A partir de les 18h hi haurà menjar en format llesques (llonganissa + tiquets consumició) acompanyat amb música en directe. El servei de tapes tancarà a les 21:30, això no implica que pugueu seguir a la taula acabant de tapejar tranquilament i gaudint de la música.

· Entrega de premis: L’entrega de premis es realitzarà un cop vagin acabant tots els equips amb dret a trofeu i es vagin completant els podis de les categories.

· Serveis:  WC, dutxes, servei de massatges, fotografies de cursa, servei ambulància, bossa del corredor.

· Temps màxim de cursa: el temps màxim per finalitzar tots els relleus serà de 4:00h, per tant l’últim relleu haurà de passar la meta abans de les 20:30h. A partir de les 20:30h és deixarà acabar la volta que han passat els equips abans de les 20:30 i es donarà per finalitzada la seva participació amb la posició de la finalització volta.

Tota la informació de regals  i promocions la anirem posant aquí: ma_indicant